Απαιτείται σύνδεση για την υποβολή αιτήματος. Οδηγίες Χρήσης!

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ - ΚΑΔΟΙ #2232. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΡΟΜΟΥ
Καταχωρήθηκε    Γνωστοποιήθηκε    Σε εξέλιξη    Διεκπεραιώθηκε    Απαντήθηκε   
Λεπτομέρειες

Κατηγορία: ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ - ΚΑΔΟΙ
Δημιουργήθηκε: πριν 4 μήνες

Περιγραφή

Υπάρχουν πολλά σκουπίδια στην άκρη και κατά μήκος του δρόμου που σημειώνω και μέχρι το γεφυράκι. Ο ένας εκ των δύο κάδων που υπάρχει δεν έχει καπάκι και με τον άνεμο βγαίνουν όλο και περισσότερα σκουπίδια. Είναι προφανές ότι από εδώ δεν περνάει οδοκαθαριστής γιατί τα σκουπίδια όλο και αυξάνονται. Γενικώς σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο του νομού υπάρχουν σκουπίδια στην άκρη του δρόμου γεγονός απαράδεκτο για πολιτισμένη χώρα, κυρίως για αυτούς που τα πετάνε (λογικά από τα αυτοκίνητά τους) αλλά και για την μετέπειτα φροντίδα από τις αρχές. Ίσως πρέπει να ενταθεί η ενημέρωση και η προτροπή στους πολίτες αλλά και να εφαρμόζονται πρόστιμα. Δεν είναι εικόνα αυτή και για εμάς που ζούμε εδώ αλλά για τους επισκέπτες του νομού. Ειδικά πάνω στο βουνό είναι πολύ λυπηρό το θέαμα. Ευχαριστώ.


Σεύθη 4, Χρύσα 671 00, Ελλάδα

Location

Καταχωρήθηκε

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ - ΚΑΔΟΙ

πριν 4 μήνες
Location

Γνωστοποιήθηκε

Το αίτημα έχει καταχωρηθεί και έχει προωθηθεί στην ανάλογη υπηρεσία του Δήμου μας. Σας ευχαριστούμε

πριν 4 μήνες
Location

Διεκπεραιώθηκε

Σας ενημερώνουμε ότι έπειτα από ενέργειες της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης το αίτημά σας έχει διεκπερεωθεί. Σας ευχαριστούμε πολύ

πριν 4 μήνες
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.