Απαιτείται  για την υποβολή αιτήματος. Οδηγίες Χρήσης!
ΦΩΤΙΣΜΟΣ #1169. Κακός φωτισμός & τροχαία ατυχήματα στην Πραξιτέλους
Καταχωρήθηκε    Γνωστοποιήθηκε    Σε εξέλιξη    Διεκπεραιώθηκε    Απαντήθηκε   
Λεπτομέρειες

Κατηγορία: ΦΩΤΙΣΜΟΣ
Δημιουργήθηκε: πριν ένα χρόνο

Περιγραφή

Αφορμή για την επικοινωνία μου αποτελούν 2 θέματα, ίσως αλληλένδετα. 1) Έχω αναφερθεί ξανά στο παρελθόν σχετικά με τον σχεδόν ανύπαρκτο φωτισμό επί της οδού Πραξιτέλους. Η κατάσταση δυστυχώς παραμένει απελπιστικά σκοτεινή, με συνέπειας τον συνεχή κίνδυνο της ασφάλειας των περιοικων και τον περαστικών. Κυριολεκτικά φόβος περιλουζει όποιον διασχίζει την εν λόγω οδό, δεν ξέρεις τι θα σου πεταχτεί από την επόμενη γωνία, σένα μπορείς να αντιληφθείς αν σε έχει δει ο ασυνείδητος οδηγός, που διέρχεται με ιλιγγιώδη για αστικό περιβάλλον ταχύτητα. ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΊ ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΣΉΜΕΡΑ. Παρακαλω μην αναφερθείτε σε επικείμενη μελέτη φωτισμού, οι μήνες περνούν και μπορείτε πολύ απλά έως την ολοκλήρωση της μελέτης να αποκαταστησετε τον ήδη υπάρχον φωτισμό. 2) Άμεσα με το ανωτέρω συσχετίζεται και το εξής, στη συμβολή Πραξιτέλους και Μαραθώνος τα τροχαία ατυχήματα είναι σχεδόν καθημερινά, άλλοτε με υλικές ζημιές μόνο, άλλοτε με τραυματισμός, για τον ακριβή αριθμό και συχνότητα μπορείτε να αποταθείτε στο Τμήμα Τροχαίας Ξανθης. Αποτελεί ανάγκη ο πολύ καλός φωτισμός της διασταύρωσης, η τοποθέτηση δυνατής φωτεινής προειδοποιητικης σήμανσης, η τοποθέτηση ανάγλυφης προειδοποιητικης ζεβρας στο οδόστρωμα επί της οδού Μαραθώνος, ή ότι άλλο θεωρείται αναγκαίο και υπάρχει ως τεχνολογία για την προστασία των δημοτών σας. Ευχαριστώ πολύ, καλή δύναμη, ευχαριστώ για το βήμα.


Μαραθώνος 25, Ξάνθη 671 00, Ελλάδα

Location

Καταχωρήθηκε

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

πριν ένα χρόνο
Location

Γνωστοποιήθηκε

-

πριν ένα χρόνο
Location

Γνωστοποιήθηκε

-

πριν ένα χρόνο
Location

Απαντήθηκε

Το Ηλεκτρομηχανολογικό Τμήμα του Δήμου μας έχει εκπονήσει μελέτη για την τοποθέτηση σύγχρονων φωτιστικών τύπου LED στις οδούς Τσιμισκή και Πραξιτέλους – Ηλιουπόλεως. Αυτή την περίοδο ολοκληρώνεται η διαδικασία του διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου της σύμβασης για την αντικατάσταση των φωτιστικών (https://www.cityofxanthi.gr/enimerosi/nea/prokdiag/17778). Σύντομα στις συγκεκριμένες οδούς θα τοποθετηθούν σύγχρονα φωτιστικά LED τα οποία συνεισφέρουν στη βελτίωση των συνθηκών φωτισμού και στην εξοικονόμηση ενέργειας. Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας.

πριν 11 μήνες
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.