Απαιτείται σύνδεση για την υποβολή αιτήματος. Οδηγίες Χρήσης!

ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ #1012. ΚΑΔΟΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ
Καταχωρήθηκε    Γνωστοποιήθηκε    Σε εξέλιξη    Διεκπεραιώθηκε    Απαντήθηκε   
Λεπτομέρειες

Κατηγορία: ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ
Δημιουργήθηκε: πριν 2 χρόνια

Περιγραφή

Σοβαρός κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος! Οι κάδοι οι οποίοι είναι τοποθετημένοι στη γωνία των οδών Ανδρέου Δημητρίου και Κανάρη εμποδίζουν την ορατότητα των οδηγών που ανεβαίνουν από την οδό Κανάρη. Οι οδηγοί προσπαθούν να ελέγξουν αν έρχονται αυτοκίνητα στα δεξιά τους από την Α. Δημητρίου αλλά δεν μπορούν να δουν επειδή υπάρχουν τρεις κάδοι απορριμάτων που δεν επιτρέπουν να δουν τα διερχόμενα από την Α. Δημητρίου οχήματα, τα οποία συνήθως κινούνται με μεγάλη ταχύτητα κατευθυνόμενα προς την έξοδο της Ξάνθης για την Καβάλα. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ! Είναι αναγκαίο να μετακινηθούν οι κάδοι τουλάχιστον 10 μέτρα πιο πέρα στο πεζοδρόμιο της Α. Δημητρίου για να μην είναι μπροστά στο οπτικό πεδίο των οδηγών. ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι επείγον! Κάντε κάτι πριν θρηνήσουμε νεκρούς από τροχαίο. Η ευθύνη είναι αποκλειστικά του Δήμου και αυτών που τοποθέτησαν τους κάδους σε αυτό το σημείο.

Φωτογραφίες

Ανδρέου Δημητρίου 113-115, Ξάνθη 671 00, Ελλάδα

Location

Καταχωρήθηκε

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ - ΚΑΔΟΙ

πριν 2 χρόνια
Location

Γνωστοποιήθηκε

-

πριν 2 χρόνια
Location

Απαντήθηκε

Στη συμβολή των οδών Ανδρέου Δημητρίου και Κανάρη, οι κάδοι απορριμμάτων είναι τοποθετημένοι σε εσοχή του πεζοδρομίου σε συνέχεια της παράλληλης στάθμευσης των οχημάτων, ενώ το πλάτος τους είναι μικρότερο από αυτό ενός αυτοκινήτου. Στη συγκεκριμένη διασταύρωση έχει τοποθετηθεί κάτοπτρο, που συμβάλει στη βελτίωση ορατότητας των οδηγών οχημάτων. Επιπλέον, το αρμόδιο τμήμα της Υπηρεσίας μας προγραμματίζει παρεμβάσεις διαμόρφωσης του πεζοδρομίου στο συγκεκριμένο σημείο για την περαιτέρω βελτίωση της κατάστασης. Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας.

πριν 2 χρόνια
Location

Απαντήθηκε

-

πριν 2 χρόνια
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.