Απαιτείται σύνδεση για την υποβολή αιτήματος. Οδηγίες Χρήσης!

ΦΩΤΙΣΜΟΣ #1001. Φωτιστικό σώμα στην Αγ. Ειρήνη
Καταχωρήθηκε    Γνωστοποιήθηκε    Σε εξέλιξη    Διεκπεραιώθηκε    Απαντήθηκε   
Λεπτομέρειες

Κατηγορία: ΦΩΤΙΣΜΟΣ
Δημιουργήθηκε: πριν 2 χρόνια

Περιγραφή

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες τοποθετήθηκε από την ΔΕΗ στύλος σε δρομάκι που οδηγεί στο κηροπλαστείο της Ι.Μ. Αγ. Ειρήνης (η αίτηση είχε γίνει πριν από 14 μήνες, τον Μάρτιο του 2017) χωρίς όμως να γίνει ακόμη σύνδεση με το δίκτυο! Η υπηρεσία του Δήμου δήλωσε άγνοια για το περιστατικό και μας παρέπεμψε στην ΔΕΗ! Η ΔΕΗ στην ΔΕΔΔΗΕ, η ΔΕΔΔΗΕ μας σύνδεσε με ένα γραφείο των Αθηνών, αυτοί μας έδωσαν ένα τηλέφωνο, που δεν αντιστοιχούσε όμως σε συνδρομητή και τύφλα νάχει ο Άννας και ο Καϊάφας! Ρωτώ λοιπόν το αρμόδιο (όποιο και αν είναι αυτό) γραφείο του Δήμου Ξάνθης: μήπως θα μπορούσε αυτό να διεκπεραιώσει (κοινώς να σπρώξει) το θέμα και να μας δώσει μια απάντηση; Ευχαριστώ για την φιλοξενία!


Αγίας Ειρήνης 9, Ξάνθη 671 00, Ελλάδα

Location

Καταχωρήθηκε

Αρχική καταχώρηση στην κατηγορία ΦΩΤΙΣΜΟΣ

πριν 2 χρόνια
Location

Γνωστοποιήθηκε

-

πριν 2 χρόνια
Location

Απαντήθηκε

Το Ηλεκτρομηχανολογικό Τμήμα του Δήμου μας διαβίβασε το αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος είναι αρμόδιος για την ηλεκτροδότηση του στύλου φωτισμού. Το φωτιστικό σώμα θα τεθεί σε λειτουργία τις επόμενες ημέρες. Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας.

πριν 2 χρόνια
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.