ΘΛΕ - ΞΑΝΘΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2021

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Carnival2021_banner
Ημερομηνία: 11/3/2021 12:00

ώρα 12:00

Ανοιχτή ραδιοφωνική συζήτηση «Αγάπη και Έρωτας»

Πολιτιστικός Σύλλογος Φοιτητών Ξάνθης «Η Γέφυρα»

Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης «Όμορφη Πόλη 89,9»

Σε τέσσερις συνεχόμενες εκπομπές, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Underground Radio μαζί με τους αρθρογράφους του GUM Magazine, μέσα από μουσικές και συγγραφικές αναζητήσεις αντίστοιχα, προσπαθούν να θέσουν ερωτήσεις και να ανοίξουν μία μεγάλη και ανοιχτή συζήτηση γύρω από την αγάπη και τον έρωτα, σε κάθε τους μορφή και έκφανση. Οι εκπομπές που θα πραγματοποιηθούν, θα έχουν ως άξονα κείμενα τα οποία θα έχουν γραφτεί από την ομάδα περιοδικού του GUM και θα πλαισιώνονται μουσικά από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Underground Radio.

Συντελεστές: Μερόπη-Ελένη Γκαβογιάννη, Λαμπρινή Δούκα, Φίλιππος Ήλτσιου, Νίκος Νότας, Βαγγέλης Καπλάνης, Ξένια Παραστατίδου, Γιώργος Μελίτος, Γιώργος Πραχαλιάς, Ξανθή Χρυσαφίδου, Στέλιος Καφαλτής, Δέσποινα Παναγιωτίδη, Θανάσης Σένδρος. Ανταπόκριση στα σόσιαλ του συλλόγου και φωτογραφία: Ελένη Θεοχάρη.

 

ώρα 19:30

Μουσική παράσταση, live μετάδοση από τη σελίδα facebook.com/kentropolitismouxanthis

Πολιτιστικός Σύλλογος Φοιτητών Ξάνθης «Η Γέφυρα»

Ο Καραγκιόζης και ο κορωνοϊός

Θεατρικό έργο, όπου μέσω της δραματουργίας ένας αγαπημένος χαρακτήρας ο οποίος είναι και συνυφασμένος με την ελληνική λαογραφία, ο Καραγκιόζης, παρουσιάζεται να προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε μία σύγχρονη συνθήκη, αυτή της μάχης κατά του κορωνοϊού. Σε αυτή την περιπέτεια του, το τέρας Κορωνοϊός τρομοκρατεί τους χαρακτήρες, ενώ ο Καραγκιόζης προσπαθεί απεγνωσμένα να τηρήσει διάφορα μέτρα προστασίας και να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα ηττηθεί το τέρας. Την παράσταση πλαισιώνει μουσικά ζωντανά η μουσική ομάδα του συλλόγου, ενώ τα σκηνικά επιμελείται η ομάδα εικαστικών.

Συντελεστές:

Μουσική ομάδα:

Υρώ Ζερβούδη, φωνητικά, Βασίλης Τσιακούλιας, μπάσο, Γιώργος Τζέτζης, ακορντεόν, Δημήτρης Ιωαννίδης, πλήκτρα, Χρήστος Κότσης και Νίκος Φραγκούλης, κρουστά, Βαγγέλης Νικολαϊδης και Κωνσταντίνος Χωλίδης και Κωνσταντίνος Δημάκης, Κιθάρες

Θεατρική ομάδα:

Χρήστος Καμάρης, Αναστασία Πουτουρίδου, Ειρήνη Αλεξανδρίδου , Νίκος Λούκας, Αλέξανδρος Ασκεπίδης, Νίκος Ζευγώλης.

Ομάδα Εικαστικών: Μαρία Μαλιακα, Μίνα Σωτηρόπουλου, Σμαράγδα Μανωλοπούλου, Χριστίνα Τζίκα.

 


* Στο φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθεάτρου λειτουργεί έκθεση αφίσας και φωτογραφίας των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών – Ξανθιώτικο Καρναβάλι. Διάρκεια έως τις 12 Μαρτίου.

* Οι συμμετέχοντες στις δράσεις υποβάλλονται σε διαγνωστικά τεστ και τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό που προκαλεί τη λοίμωξη COVID-19.

 

 

Όλες οι ημερομηνίες


  • 11/3/2021 12:00

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ
ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
FREE WIFI
WIFI4EU
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.