Αγώνας Δρόμου Ελλ. Ερυθρού Σταυρού Ξάνθης 2016

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
estavros_runners
Ημερομηνία: 2/10/2016 11:00

«Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - Τοπικό Τμήμα Ξάνθης

Όσο υπάρχουν άνθρωποι

Τρέχουμε μαζί για το Συνάνθρωπο»

 

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός-Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης  διοργανώνει την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016, Λαϊκό Αγώνα Δρόμου 5.000 μέτρων και Μαθητικό Αγώνα Δρόμου Μαθητών Δημοτικού 1.000 μέτρων με το σύνθημα «Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης-Όσο υπάρχουν άνθρωποι-Τρέχουμε μαζί για το Συνάνθρωπο», προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα, φάρμακα, σχολικά είδη και λοιπά είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της πόλης μας και της ευρύτερης Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Επειδή, στη δύσκολη αυτή συγκυρία και όπου υπάρχει ανάγκη, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός-Περιφερειακό Τμήμα Ξάνθης βοηθά και συμπαραστέκεται καθημερινά και έμπρακτα στο συνάνθρωπο, καλούμε όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν στο έργο μας και μέσω αυτού τους συνανθρώπους μας, να συμμετέχουν στους αγώνες με την προσφορά των παραπάνω ειδών.

Η διεξαγωγή των αγώνων θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης «XANTHI RUNNERS».

Οι αγώνες που θα διεξαχθούν είναι οι εξής:

Λαϊκός Αγώνας 5.000 μέτρων

  1. Ημερομηνία: Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2015
  2. Μήκος της διαδρομής: 5.000 μέτρα
  3. Τόπος διεξαγωγής: Ξάνθη
  4. Ώρα έναρξης: 11:00 πμ
  5. Εκκίνηση και τερματισμός: Θα γίνουν στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.
  6. Διαδρομή: Θα ακολουθήσει κυκλική πορεία. Συγκεκριμένα: Κεντρική Πλατεία, Βασ. Κων/νου, Βασ. Σοφίας, Λεωφόρος Στρατού, Λευκίππου, Δράμας, 28ης Οκτωβρίου, Κεντρική Πλατεία. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει ρύθμιση της κυκλοφορίας από την Τροχαία Ξάνθης καθώς και υγειονομική κάλυψη από  τους εθελοντές και τις εθελόντριες του Τοπικού Τμήματος Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Περισσότερες πληροφορίες

 

 

Όλες οι ημερομηνίες


  • 2/10/2016 11:00
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.