Παρουσίαση της Μελέτης Καλών Πρακτικών για τον ψηφιακό μετασχηματισμό
 
Ενεργή συμμετοχή είχε το ΚΕΠ Ξάνθης τον Απρίλιο στα δύο διαδικτυακά εργαστήρια, που διοργανώθηκαν, στο πλαίσιο των σεμιναρίων που υλοποιεί η Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, μεταξύ του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΑΣΑ) και εργαζομένων των ΚΕΠ της χώρας.
Χθες, σε ζωντανή μετάδοση έγινε η παρουσίαση της Μελέτης Καλών Πρακτικών Χωρών-Μελών ΟΟΑΣΑ για την οργανωτική αναβάθμιση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των ΚΕΠ, αποτέλεσμα των δύο αυτών εργαστηρίων:
-Mapping Challenges and Opportunities for Service Design and Delivery in Greece και
-Prioritising Challenges and Opportunities for Service Design and Delivery in Greece
Στόχος των διαδικτυακών συναντήσεων είναι η οργανωτική αναβάθμιση και ο ψηφιακός μετασχηματισμός του δικτύου των ΚΕΠ και των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Η ενημέρωση και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε διεθνές επίπεδο είναι ένα ουσιαστικό «εργαλείο» για την ενδυνάμωση του ΚΕΠ του Δήμου μας στην ψηφιακή εποχή.
Ήδη στο Τμήμα της Ξάνθης περιλαμβάνονται ψηφιακές δομές εξυπηρέτησης, όπως η υπηρεσία mykep live (ηλεκτρονικό ραντεβού), ο gov.gr, καθώς και η πύλη Ermis, ενώ μελετώνται νέες πρακτικές, με στόχο την απλούστευση των διαδικασιών και τη γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση του πολίτη.
Το ΚΕΠ θα συνεχίσει να συμμετάσχει σε αντίστοιχα διαδικτυακά εργαστήρια, που διοργανώνονται σε συνεργασία με διεθνείς φορείς. Το επόμενο, ξεκινά στις 5 Οκτωβρίου, με γενικό τίτλο: «e-KEP Information System: KEP Back-Office And European Union _ GO Portal» και διοργανώνεται από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ
ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
FREE WIFI
WIFI4EU
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.