ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ Ξάνθη 29-7-2010

Αριθ.πρωτ.32923

Γραφείο Δημ. Σ/λίου και
Δημαρχιακής Επιτροπής
Ταχ. Δ/νση: Ορφέως & Αντίκα
Πληροφορίες: Γαλάνη Όλγα
Τηλέφωνο: 25410-24432

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ

Τα αξιότιμα μέλη της Δημαρχιακής Επιτροπής
κ.κ. 1) Αγκόρτσα Απόστολο 2) Καλογερή Κρίτωνα
3) Μούρκα Χρήστο 4) Πούλιο Χρίστο
5) Φωτιάδη Νικόλαο 6) Παπασταματίου Γεώργιος
Και τους εισηγητές των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης

Σας παρακαλούμε να προσέλθετε στις 3 Αυγούστου 2010 ημέρα Τρίτη και ώρα 13.30 σε τακτική συνεδρίαση της Δημαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης στο Δημαρχιακό κατάστημα Ξάνθης που βρίσκεται στην οδό Μαυρομιχάλη 6 και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν σχετικές αποφάσεις.

ΘΕΜΑ 1ο: Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής σε Δημόσια κέντρα που προβλέπεται από τις Αστυνομικές Διατάξεις και χορηγούνται σύμφωνα με την Α5/3010/85 Υγειονομική διάταξη
ΘΕΜΑ 2ο: Προέλεγχος καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος.
ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση και κατακύρωση πρακτικού επαναληπτικής δημοπρασίας του έργου: «Προμήθεια εντύπων υπηρεσιών έτους 2010»
ΘΕΜΑ 4ο: Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΔΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΛΕΥΚΗΣ» και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού.
ΘΕΜΑ 5ο: Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ Δ.Δ. ΕΥΜΟΙΡΟΥ» και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού.
ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση ΦτΕ της μελέτης: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» και έγκριση τευχών διαγωνισμού.
ΘΕΜΑ 7ο: Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΜΟΝΑΔΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ Ξ¨ΑΝΘΗΣ & ΠΕΡΙΘΕΩΡΙΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ»
ΘΕΜΑ 8ο: Κατάρτιση όρων πρόχειρου διαγωνισμού του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ» εργολαβία: «ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΛΕΚΑΝΗΣ – ΠΕΛΕΚΗΤΟΥ» και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού.
ΘΕΜΑ 9ο: Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου: «ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ» και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού.
ΘΕΜΑ 10ο: Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ Κ.Χ. ΣΤΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ» και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού.
ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ» εργολαβία: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ – ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΥΓΡΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΧΑΜΑΜ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ «ΜΟΥΖΑΦΕΡ ΜΠΕΗ».
ΘΕΜΑ 12ο: Απολογισμός δράσης Υπηρεσιών και Νομικών προσώπων Δήμου Ξάνθης.
ΘΕΜΑ 13ο: Λήψη απόφασης για την ανάκληση της άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ» ιδιοκτησίας του Κωνσταντινίδη Νικολάου, που βρίσκεται στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου 1 στην Ξάνθη.
ΘΕΜΑ 14ο: Λήψη απόφασης για την ανάκληση της άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ» ιδιοκτησίας του Γκαλγκοτσίδη Κωνσταντίνου, που βρίσκεται στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου 45β στην Ξάνθη.
ΘΕΜΑ 15ο: Λήψη απόφασης για την ανάκληση της άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΠΑΡ» ιδιοκτησίας της εταιρίας ΡΩΣΣΪΔΟΥ Β. & ΣΙΑ Ε.Ε. που βρίσκεται στην οδό Βασ. Σοφίας 5 στην Ξάνθη.
ΘΕΜΑ 16ο: Λήψη απόφασης για την ανάκληση της άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΠΑΡ» ιδιοκτησίας της εταιρίας Αθανασίου – Καραφύλλης – Χ# Κλεάρχου Ο.Ε. που βρίσκεται στην οδό Βασ. Σοφίας 5 στην Ξάνθη.
ΘΕΜΑ 17ο: Λήψη απόφασης για την ανάκληση της άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΠΑΡ» ιδιοκτησίας της εταιρίας Μίγγος Απόστολος & ΣΙΑ Ο.Ε. που βρίσκεται στην οδό Βασ. Σοφίας 5 στην Ξάνθη.

ΘΕΜΑ 18ο: Λήψη απόφασης για την ανάκληση της άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΠΑΡ» ιδιοκτησίας της εταιρίας Φυντάνης Μ. – Χαραλαμπίδης Η. Ο.Ε. που βρίσκεται στην οδό Βασ. Σοφίας 9 στην Ξάνθη.
ΘΕΜΑ 19ο: Λήψη απόφασης για την μη ανάκληση της άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ» ιδιοκτησίας Πλακόσα Σωτηρίου που βρίσκεται στην οδό Ισιδώρου στη Ξάνθη.
ΘΕΜΑ 20ο: Λήψη απόφασης για την ανάκληση της άδειας λειτουργίας καταστημάτων «ΚΑΦΕ_ΜΠΑΡ» ιδιοκτησίας Δαλάτση Β. & ΣΙΑ Ο.Ε. που βρίσκονται στην οδό Γ. Σταύρου 20 & 51 στην Ξάνθη.
ΘΕΜΑ 21ο: Λήψη απόφασης για την μη ανάκληση της άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ιδιοκτησίας του Κατράνη Γεωργίου του Ιωάννη που βρίσκεται στην οδό Δαγκλή & Ελπίδος στην Ξάνθη.
ΘΕΜΑ 22o Λήψη απόφασης για την μη ανάκληση της άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΚΑΦΕ» ιδιοκτησίας του Χατζηαβραμίδη Στυλιανού του Ηλία που βρίσκεται στην οδό Μ. Καραολή & Δαγκλή στην Ξάνθη.
ΘΕΜΑ 23ο: Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την αποδοχή του αιτήματος του κ. Τσεβρένη Νικολάου για απαγόρευση στάσης και στάθμευσης έμπροσθεν χώρου στάθμευσης επί της οδού 12 Αποστόλων. (θέμα εξ αναβολής)
ΘΕΜΑ 24ο: Μίσθωση ακινήτου για την λειτουργία κέντρου υποστήριξης φροντίδας φτωχών οικογενειών με παιδιά στο Δροσερό.
ΘΕΜΑ 25ο: Έγκριση πινακίου συμβατικής αμοιβής της μελέτης «Μελέτη ψηφιακών χαρτογραφικών υποβάθρων και Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (Γ.Π.Σ.) του Δήμου Ξάνθης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

 


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ
ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
FREE WIFI
WIFI4EU
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.