ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                                                               Ξάνθη 9-8-2010
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                                                               Αριθ.πρωτ.38571
Γραφείο Δημ. Σ/λίου και
Δημαρχιακής Επιτροπής
Ταχ. Δ/νση: Ορφέως & Αντίκα
Πληροφορίες: Γαλάνη Όλγα
Τηλέφωνο: 25410-24432

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ
Τα αξιότιμα μέλη της Δημαρχιακής Επιτροπής
κ.κ. 1) Αγκόρτσα Απόστολο 2) Καλογερή Κρίτωνα
3) Μούρκα Χρήστο 4) Πούλιο Χρίστο
5) Φωτιάδη Νικόλαο 6) Παπασταματίου Γεώργιος
Και τους εισηγητές των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης

Σας παρακαλούμε να προσέλθετε στις 13 Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.30 σε τακτική συνεδρίαση της Δημαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης στο Δημαρχιακό κατάστημα Ξάνθης που βρίσκεται στην οδό Μαυρομιχάλη 6 και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν σχετικές αποφάσεις.

ΘΕΜΑ 1ο: Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής σε Δημόσια κέντρα που προβλέπεται από τις Αστυνομικές Διατάξεις και χορηγούνται σύμφωνα με την Α5/3010/85 Υγειονομική διάταξη
ΘΕΜΑ 2ο: Προέλεγχος καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος.
ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ» εργολαβία: «ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΛΕΚΑΝΗΣ – ΠΕΛΕΚΗΤΟΥ».
ΘΕΜΑ 4ο: Διάθεση πιστώσεων οικονομικού έτους 2010.
ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας του Τερζόγλου Μελέτιου κλάδου ΠΕ3 Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Α΄.
ΘΕΜΑ 6ο: Απόδοση λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής του υπαλλήλου του Δ.Ξ. Πεχλιβάνη Γεωργίου. (τέλη κυκλοφορίας φορτηγών αυτοκινήτων)
ΘΕΜΑ 7ο: Κατάρτιση όρων για την εκμίσθωση του αρίθμ. 34 καταστήματος στην Δημοτική αγορά.
ΘΕΜΑ 8ο: Εξουσιοδότηση της κ. Χατζηλιάδου Ελένης για παράσταση ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης στις 8-9-2010, ή σε κάθε μετ΄αναβολή δικάσιμο.
ΘΕΜΑ 9ο: Εξουσιοδότηση του κ. Λάμπρου για παράσταση ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ξάνθης ή σε κάθε μετ΄αναβολή δικάσιμο.
ΘΕΜΑ 10ο: Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για απαγόρευση στάσης και στάθμευσης έμπροσθεν των δύο χώρων στάθμευσης, επί της οδού 12 Αποστόλων 6 & επί της οδού Αβδήρων (θέμα εξ αναβολής)
ΘΕΜΑ 11ο: Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για αποδοχή αιτήματος της Μπάτζιος Β. – Πασσαή Δ. Ο.Ε. για ολιγόλεπτη στάση στον πεζόδρομο Βασ. Κωνσταντίνου 86 για ανεφοδιασμό του καταστήματός τους.
ΘΕΜΑ 12ο: Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για απόρριψη αιτήματος της κ. Ειρήνης Τοτίεφ για μία θέση πάρκινγκ επί της οδού Μιχ. Βόγδου 18, διότι αντίκειται στο Νόμο περί ισονομίας & ισοπολιτείας.
ΘΕΜΑ 13ο: Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για αποδοχή αιτήματος του κ. Ραμαδάν Καρά Οσμάν, κατοίκου Κιμμερίων για απαγόρευση στάσης και στάθμευσης επί της οδού Θυσείων 18-20.
ΘΕΜΑ 14ο: Εξουσιοδότηση της κ. Χατζηλιάδου Ελένης για άσκηση αντιρρήσεων κατά της με αριθμό πρωτοκόλλου 1674/22-6-2010 απόφασης Δασάρχη Ξάνθης, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής δασικών αμφισβητήσεων.
ΘΕΜΑ 15ο: Λήψη απόφασης για την άσκηση ή μη ένστασης ενώπιον του Υπηρεσιακού Σ/λίου ΠΟΤΑ Ν. Ξάνθης, κατά της με αρίθμ. πρωτ. 118/31-8-10 απόφασης Δημάρχου Ξάνθης (σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 145 του Ν. 3584/2007)
ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση σχεδίου Τεύχους Διακήρυξης του έργου «Ενοποίηση Υφιστάμενων Πληροφοριακών Συστημάτων Δήμων για την εφαρμογή του Προγράμματος Καλλικράτης»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 
ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ
ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
FREE WIFI
LIVE STREAMING
WIFI4EU
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.