ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟΥ ΚΑΔΟΥ 25-8-2010 ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ (FOTO).

 
Η όλη δομή της λειτουργίας του Ρομποτικού κάδου διαχείρισης απορριμμάτων και η πλέον σύγχρονη τεχνολογία του, το καθιστά ένα από τα πλέον ανταγωνιστικά προϊόντα στο είδος του.
 
O προσφερόμενος ρομποτικός κάδος διαχείρισης απορριμμάτων είναι λειτουργικός και πλήρως αυτοματοποιημένος, διευκολύνοντας τόσο των δημότη όσο και την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου.
 
Δυνατότητες και πλεονεκτήματα ρομποτικού κάδου:
��Οικολογική και υγιεινή διαχείριση των απορριμμάτων.
��Φιλικό στο περιβάλλον - Δεν εκλύονται δυσοσμίες και υγρά στον περιβάλλοντα χώρο.
��ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ με τρόπο ώστε η εξωτερική του εμφάνιση να προσαρμόζεται αρμονικά στον περιβάλλοντα χώρο και παράλληλα με την λειτουργία του να χρησιμοποιηθεί και ως κολώνα φωτισμού.
��ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ εύκολα και άμεσα σε κάθε επιθυμητό χώρο και καταλαμβάνει μικρή επιφάνεια εγκατάστασης.
��Χαμηλό κόστος αγοράς και συντήρησης.
��ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ μεγάλη φωτιζόμενη επιφάνεια (ενεργοποιείται με φωτοκύτταρο Ημέρας – Νύχτας) για διαφημιστική προβολή, την οποία μπορεί να εκμισθώσει από τις Δημοτικές Αρχές μια διαφημιστική εταιρεία.
��Η λειτουργία ανοίγματος της θύρας ρίψης των απορριμμάτων (υπάρχει ενδεικτικός φωτισμός του χώρου μπροστά από τη θυρίδα ρίψης των απορριμμάτων) γίνεται αυτόματα και έτσι ο πολίτης δεν έρχεται σε επαφή με τον κάδο για το άνοιγμα της θύρας.
��Δυνατότητα ηχητικής ενημέρωσης του πολίτη (μαγνητοφωνημένες οδηγίες χρήσης του ρομποτικού κάδου) που εξασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια χρήσης.
��Δυνατότητα ενημέρωσης των αρχών ή της κάθε αρμόδιας τεχνικής υπηρεσίας μέσω μηνυμάτων SMS σε κινητό τηλέφωνο για την κατάσταση και την λειτουργία του ρομποτικού κάδου (δηλ. πότε είναι γεμάτος, εάν αντιμετωπίζει τεχνικά προβλήματα κτλ)
��ΣΥΜΠΙΕΖΕΙ τα απορρίμματα τουλάχιστον στο 80% της αρχικής τους μάζας, ώστε να παρέχει μεγάλο χώρο αποθήκευσης.
��Με την συμπίεση των απορριμμάτων εντός του σταθμού επιβραδύνονται οι ζυμώσεις και αυξάνεται σημαντικά ο χρόνος αποθήκευσης των απορριμμάτων στο εσωτερικό του έχοντας ως αποτέλεσμα την μη συχνή αποκομιδή των απορριμμάτων.
��Η λειτουργία του κάδου είναι πλήρως αυτοματοποιημένη με ένδειξη πλήρωσης μέσω κεντρικής μονάδας ελέγχου και χειρισμού.
��Aθόρυβη εκκένωση του ρομποτικού κάδου μέσω εξωτερικού πίνακα ελέγχου.
��Απολύμανση του θαλάμου συμπίεσης των απορριμμάτων και των αποθηκευμένων απορριμμάτων.
 


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ
ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
FREE WIFI
LIVE STREAMING
WIFI4EU
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.