ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                                                                Ξάνθη 26-4-2010 
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                                                               Αριθ.πρωτ.16865
Γραφείο Δημ. Σ/λίου και
Δημαρχιακής Επιτροπής
Ταχ. Δ/νση: Ορφέως & Αντίκα
Πληροφορίες: Γαλάνη Όλγα
Τηλέφωνο: 25410-24432
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
ΠΡΟΣ
 
Τα αξιότιμα μέλη της Δημαρχιακής Επιτροπής
κ.κ.      1) Αγκόρτσα Απόστολο                             2) Καλογερή Κρίτωνα
             3) Μούρκα Χρήστο                                    4) Πούλιο Χρίστο
             5) Φωτιάδη Νικόλαο                                  6) Παπασταματίου Γεώργιος
 Και τους εισηγητές των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης
 
Σας παρακαλούμε να προσέλθετε στις 30 Απριλίου 2010 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης στο Δημαρχιακό κατάστημα Ξάνθης που βρίσκεται στην οδό Μαυρομιχάλη 6 και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν σχετικές αποφάσεις.
 
ΘΕΜΑ 1ο:       Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής σε Δημόσια κέντρα που προβλέπεται από τις Αστυνομικές Διατάξεις και χορηγούνται σύμφωνα με την Α5/3010/85 Υγειονομική διάταξη       
ΘΕΜΑ 2ο:       Προέλεγχος καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος.
ΘΕΜΑ 3ο:       Έγκριση & κατακύρωση πρακτικού δημοπρασίας του έργου: «Προμήθεια αναλωσίμων Η/Υ έτους 2010»
ΘΕΜΑ 4ο:       Έγκριση & κατακύρωση πρακτικού δημοπρασίας του έργου: «Προμήθεια γραφικών – χαρτικών & βιβλίων έτους 2010»
ΘΕΜΑ 5ο:       Έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου: «Προμήθεια οικοδομικών υλικών έτους 2010».
ΘΕΜΑ 6ο:       Έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου: «Προμήθεια σκυροδεμάτων C12-15, C16-20 & αντλήσιμου C16-20”.
ΘΕΜΑ 7ο:       Κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοιχτού διαγωνισμού του έργου: «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού»
ΘΕΜΑ 8ο:       Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου: «Ανάπλαση τμημάτων οδών Ορεστιάδος, Σαλαμίνος, Προύσσης & Λυγδών» και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού.
ΘΕΜΑ 9ο:       Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου: «Διαμορφώσεις, αποκαταστάσεις & ασφαλτοστρώσεις οδών» εργολαβία: «Διαμόρφωση – ασφαλτόστρωση δρόμων στην Ανθούπολη και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού.
ΘΕΜΑ 10ο:     Κατάρτιση όρων πρόχειρου διαγωνισμού του έργου: «Αποκαταστάσεις & περιφράξεις Δημοτικών χώρων» εργολαβία: «Διαμόρφωση ανaβαθμών βόρεια της οδού Ευξ. Πόντου» και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού.
ΘΕΜΑ 11ο:     Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς που υλοποιείται το έργο: «Διαμόρφωση κόμβου οδού Κατσώνη»
ΘΕΜΑ 12ο:     Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με απόρριψη αιτήματος της Σεβίμ Τσίλ.
ΘΕΜΑ 13ο:     Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με θέση στάθμευσης για ΑΜΕΑ στην οδό Ομήρου 81.
ΘΕΜΑ 14ο:    Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με απαγόρευση στάσης & στάθμευσης στην οδό Αγίου Γεωργίου 4.
ΘΕΜΑ 15ο:    Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με χορήγηση θέσης στάθμευσης για φορτοεκφόρτωση επί της Λ. Στρατού. (μεταξύ Κλεμανσώ – προέκταση Μιαούλη)
ΘΕΜΑ 16ο:    Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με χορήγηση άδειας εισόδου οχημάτων & μηχανημάτων στον πεζόδρομο της Γεωργίου Σταύρου.
ΘΕΜΑ 17ο:    Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την τοποθέτηση ηλεκτρονικής μπάρας για τη διέλευση των οχημάτων στον υπόγειο χώρο στάθμευσης επί της οδού Ύδρας έναντι της Πυροσβεστικής.
ΘΕΜΑ18ο:      Λήψη απόφασης για την ανάκληση άδειας λειτουργίας του κατ/τος «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» ιδιοκτησίας της εταιρείας ΒΓΕΣ Ε.Π.Ε. με εκπρόσωπο τον Τσολακάκη Γεώργιο του Ευαγγέλου επί της οδού Ορφέως 6 & Παλαιολόγου στην Ξάνθη (θέμα εξ’ αναβολής)
 ΘΕΜΑ 19ο:     Λήψη απόφασης για την ανάκληση της αδειας λειτουργίας τoυ κατ/ματος «ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ» ιδιοκτησίας του ΟΣΜΑΝΟΓΛΟΥ ΟΖΑΝ του Νεζδέτ που βρίσκονται στην οδό Βελισαρίου 41 στην Ξάνθη (θέμα εξ’ αναβολής).
ΘΕΜΑ 20ο:     Λήψη απόφασης για την ανάκληση της αδειας λειτουργίας τoυ κατ/ματος «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ χωρίς εργαστήριο» ιδιοκτησίας της εταιρίας Ζουρνατζίδης Αντώνιος & ΣΙΑ Ε.Ε. επί της οδού Ελπίδος 4-6 στην Ξάνθη.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ
 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 
ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ
ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ
LIVE STREAMING
FREE WIFI
WIFI4EU
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.