ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
 
ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
 
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ                     Ξάνθη, 23 Απριλίου 2010
 
  
 
                                                                                          Προς ΜΜΕ
                                    
  
                                                  ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
 
Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης γνωστοποιείται ότι ξεκίνησε η εκτέλεση των εργασιών του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΟΔΟΥ Α. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ».
Το έργο προβλέπει την εκατέρωθεν ανακατασκευή των πεζοδρομίων υπογειοποίηση καλωδιώσεων και βελτίωση έργων υποδομής στην οδό Ανδρέου Δημητρίου από την οδό 40 Εκκλησιών έως την οδό Ζάλογγου και εντάσσεται στο γενικότερο προγραμματισμό του Δήμου που αφορά σε επίλυση των κυκλοφοριακών προβλημάτων. Η συμβατική ημερομηνία περαίωσης είναι στις 17-12-2010.
 Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται τμηματικά αρχίζοντας από την οδό Ζαλόγγου με κατεύθυνση προς την οδό 40 Εκκλησιών.
Κατά τις ώρες εργασίας το υπό κατασκευή τμήμα της οδού θα παραμένει κλειστό και οι κυκλοφορία των αυτοκινήτων θα γίνεται από τους παράπλευρους δρόμους.
Σε όλη τη διάρκεια του έργου η κυκλοφορίας των φορτηγών και λεωφορείων προς την έξοδο της πόλης θα γίνεται μέσω των οδών Περικλέους, Πραξιτέλους και Εθελοντή Αιμοδότη.
Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει σε δύο οικοδομικά τετράγωνα από την οδό Ζαλόγγου έως την οδό Κανάρη και η κυκλοφορία των ΙΧ αυτοκινήτων εκτρέπεται από τις κάθετες προς την Α. Δημητρίου οδούς.
Παρακαλούμε όπως οι δημότες επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά την διέλευσή τους από την συγκεκριμένη οδό και ζητούμε την κατανόηση τους κατά το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών.
Από την πλευρά της υπηρεσίας και του αναδόχου θα γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να περιοριστεί στο ελάχιστο η όχλησή τους.
                                                                                   
 
 
 

 

 


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 
ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ
ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ
LIVE STREAMING
FREE WIFI
WIFI4EU
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.