ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                                                  Ξάνθη 18 Μαρτίου 2010
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                                                  
 
Γραφείο Δημοσίων - Διεθνών 
Σχέσεων & Τύπου 
Υπεύθυνη: Ιακωβίδου Θεοδοσία
 
                                                                                   Προς:ΜΜΕ
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Στυλιανίδης, κατόπιν όσων είδαν το φως της δημοσιότητας από τη δημοτική παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ» προέβη στην παρακάτω δήλωση:
«Ο Δήμαρχος Ξάνθης ως πρόσωπο και ως θεσμός δεν μπορεί να κατευθύνεται ούτε από δημοσιεύματα, ούτε από επιθυμίες πολιτικές ή προσωπικές κάποιων.
Ως Δημοτική Αρχή, λειτουργούμε με πρόγραμμα και στρατηγική προς όφελος των δημοτών μας και μόνο.
Όμως, η πλευρά της αντιπολίτευσης, προσπαθώντας να καλύψει το δικό της πολιτικό κενό απέναντι στην κοινωνία, μη έχοντας ουσιαστικές προτάσεις και θέσεις για τα ζητήματα του τόπου, προσπαθεί και ακολουθεί δημοσιεύματα που έχουν άλλο στόχο από τον πραγματικό.
Ως Δήμαρχος, δήλωσα προχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι θέματα σοβαρά, που απαιτούν εμπεριστατωμένες απαντήσεις, θα απαντηθούν τότε που ο Δήμαρχος κρίνει ότι πρέπει να συμβεί αυτό.
Σε καμία περίπτωση το Δημοτικό Συμβούλιο δεν είναι η πολιτική αρένα, στην οποία ο καθένας θα λέει ότι θέλει, όπως θέλει και μόνο για να βρίσκεται στην πολιτική επικαιρότητα.
Θυμίζω δε στην αντιπολίτευση και δη στην παράταξη του κου Πούλιου, ότι έχει σε κάθε νομικό πρόσωπο, συμβούλους ή μέλη του συνδυασμού του, που είχαν και έχουν πρόσβαση σε όσα στοιχεία ζητούν, που συμμετείχαν και συμμετέχουν στις συνεδριάσεις των διοικητικών συμβουλίων, τον παραπέμπω δε εκεί για να ενημερωθεί καλύτερα.
Γνωρίζω ότι οι επόμενες ημέρες και μέχρι τις εκλογές, θα είναι έντονες από πολιτικής άποψης και η αντιπολίτευση, στερούμενη λόγων και προτάσεων θα κάνει ότι είναι δυνατό για να αμαυρώσει την εικόνα του Δήμου Ξάνθης, εκμεταλλευόμενη και την υπάρχουσα οικονομική κρίση, διογκώνοντας περισσότερα τα γεγονότα, επενδύοντας στην ευαισθησία του πολίτη.
Δεν θα ακολουθήσουμε το δρόμο τους.
Για εμάς, πολιτική δεν είναι πυροτέχνημα, δεν είναι χόμπι.
Για εμάς η πολιτική είναι λειτούργημα προς όφελος όλων των Ξανθιωτών.
Αυτό τους ενοχλεί και εμείς αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Όλα τα έργα, όλες οι δράσεις, δικαιώθηκαν και θα δικαιώνονται στο χρόνο.
Τις απαντήσεις που ζητά όμως ο κ. Πούλιος και η παράταξή του, θα τις λάβουν στο δημοκρατικό πλαίσιο του Δημοτικού Συμβουλίου και μόνο.»
 

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 
ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ
ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ
LIVE STREAMING
FREE WIFI
WIFI4EU
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.