ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                                                  Ξάνθη 18 Μαρτίου 2010
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ                                                  
 
Γραφείο Δημοσίων - Διεθνών 
Σχέσεων & Τύπου
 
Υπεύθυνη: Ιακωβίδου Θεοδοσία
Τηλ. 25410 – 73707
 
                                                                                   Προς:ΜΜΕ
 
 
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 
   Την Εθνική ομάδα ελευθέρας πάλης ανδρών υποδέχτηκε στο Δημαρχείο ο κος Μιχαήλ Στυλιανίδης, Δήμαρχος Ξάνθης, η οποία συνοδευόταν από τους προπονητές και από στελέχη του αγωνίσματος της Ξάνθης.
   Ο Δήμαρχος εξέφρασε την χαρά του που η Εθνική μας ομάδα κάνει την προετοιμασία της στην πόλη μας και συγκεκριμένα στο κλειστό αθλητικό κέντρο ¨Φίλιππος Αμοιρίδης¨, αξιοποιώντας στο μέγιστο τις εγκαταστάσεις του.
 Ο Μιχάλης Στυλιανίδης αναφέρθηκε στις μεγάλες επιτυχίες της Εθνικής μας ομάδας κατά το παρελθόν και τους ευχήθηκε καλή πορεία στις άμεσες αθλητικές τους υποχρεώσεις, όπως οι Πανευρωπαϊκοί αγώνες τον επόμενο μήνα. 
   Αναφερόμενος στην παραμονή τους στην πόλη, τους παρότρυνε να επισκεφτούν τις ιδιαίτερες ομορφιές του Νομού μας που πάντα μέσα από τον πολιτισμό και την ιστορία κρύβει και μια έκπληξη. Με το σκεπτικό αυτό προσέφερε στους αθλητές και τους συνοδούς της Εθνικής μας την νέα έκδοση του Δήμου «Ξάνθη, η πόλη με τα χίλια χρώματα».
   Τέλος, τους προσκάλεσε και η προσεχή τους προετοιμασία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου να γίνει στην Ξάνθη.
 

     


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 
ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ
ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ
LIVE STREAMING
FREE WIFI
WIFI4EU
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.