ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Ξάνθη 11 Μαρτίου 2010

 

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ: ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ & ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ

Ο Δήμος Ξάνθης, σε απάντηση δημοσιεύματος εφημερίδας της πόλης μας αλλά και παρέμβασης δημοτικού συμβούλου με σχετικό θέμα στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, σας ενημερώνει ότι σχετικά με την παράνομη τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων και την καταστροφή πινακίδων σήμανσης, φαινόμενα εξαιρετικά εκτεταμένα στην πόλη μας, απασχολούνται οι αρμόδιες υπηρεσίες μας, και συγκεκριμένα το γραφείο εσόδων και το τμήμα συντήρησης και έργων αυτεπιστασίας, προκειμένου να ελέγξουν, να περιορίσουν και να αποκαταστήσουν κατά το δυνατόν την απαράδεκτη κατάσταση αισθητικής ρύπανσης αλλά και σοβαρής επικινδυνότητας που προκαλείται δυστυχώς από δημότες μας.
Όσον αφορά στις διαφημιστικές πινακίδες, η τοποθέτηση των οποίων γίνεται σύμφωνα με συγκεκριμένες κανονιστικές διατάξεις, ελέγχεται και παρακολουθείται από το γραφείο εσόδων η σύννομη εγκατάστασή τους, προκειμένου να δοθούν οι απαραίτητες εντολές για την απομάκρυνσή τους στους ιδιώτες που ανέλαβαν την εκμετάλλευσή τους και ταυτόχρονα στο τμήμα συντήρησης, το οποίο ήδη έχει αποξηλώσει αρκετές απ’ αυτές.
Όσον αφορά στις πινακίδες σήμανσης καταγράφουμε σε καθημερινή βάση τις κατεστραμμένες και φθαρμένες και σταδιακά προχωρούμε στην αντικατάστασή τους, όπως πρόσφατα κάναμε στον Αστικό Συνοικισμό.
Ο Δήμος Ξάνθης παρακαλεί τους συνδημότες του όταν πέφτουν στην αντίληψή τους συγκεκριμένα σχετικά προβλήματα να ενημερώνουν τα αρμόδια παραπάνω γραφεία για την κατά το δυνατόν άμεση αποκατάστασή τους.ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ
ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
FREE WIFI
WIFI4EU
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.