ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
Γραφείο Δημ. Σ/λίου και
Δημαρχιακής Επιτροπής
Ταχ. Δ/νση: Ορφέως & Αντίκα
Πληροφορίες: Γαλάνη Όλγα
Τηλέφωνο: 25410-24432

Ξάνθη 1-3-2010 
Αριθ.πρωτ.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΠΡΟΣ
Τα αξιότιμα μέλη της Δημαρχιακής Επιτροπής
κ.κ. 1) Αγκόρτσα Απόστολο 2) Καλογερή Κρίτωνα
3) Μούρκα Χρήστο 4) Πούλιο Χρίστο
5) Φωτιάδη Νικόλαο 6) Παπασταματίου Γεώργιος
Και τους εισηγητές των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης

Σας παρακαλούμε να προσέλθετε στις 5 Μαρτίου 2010 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης στο Δημαρχιακό κατάστημα Ξάνθης που βρίσκεται στην οδό Μαυρομιχάλη 6 και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν σχετικές αποφάσεις.

ΘΕΜΑ 1ο: Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής σε Δημόσια κέντρα που προβλέπεται από τις Αστυνομικές Διατάξεις και χορηγούνται σύμφωνα με την Α5/3010/85 Υγειονομική διάταξη
ΘΕΜΑ 2ο: Προέλεγχος καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος.
ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου: «Προμήθεια γραφικών, χαρτικών και βιβλίων έτους 2010»
ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση των όρων διακήρυξης του έργου: «Προμήθεια αναλωσίμων Η/Υ έτους 2010»
ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση και κατακύρωση πρακτικού δημοπρασίας του έργου: «Προμήθεια μλέσων ατομικής προστασίας – (Ένδυση εργατοτεχνικού προσωπικού)
ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ»
ΘΕΜΑ 7ο: Εξουσιοδότηση για παράσταση σε δικαστήριο στις 17-2-2010 ή σε κάθε νέα μετ’ αναβολή δικάσιμο ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης.
ΘΕΜΑ 8ο: Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη μερική τροποποίηση της 125/2008 κανονιστικής απόφασης για την χρήση των κοινόχρηστων χώρων.
ΘΕΜΑ 9ο: Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για χορήγηση θέσης στάθμευσης για ΑΜΕΑ επί της οδού Σαρανταπόρου 54.
ΘΕΜΑ 10ο: Ανάκληση ή μη της άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ για περαστικούς» ιδιοκτησίας του ΓΚΑΛΚΟΤΣΙΔΗ ΚΩΝ/ΝΟ επί της οδού Βας. Κων/νου 45β στην Ξάνθη. (θέμα εξ’ αναβολής)
ΘΕΜΑ 11ο: Λήψη απόφασης για Ανάκληση ή μη της άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ χωρίς καθίσματα» ιδιοκτησίας του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» επί της οδού Βας. Κων/νου 1 στην Ξάνθη. (θέμα εξ’ αναβολής)
ΘΕΜΑ 12ο: Ανάκληση ή μη της άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ χωρίς καθίσματα» ιδιοκτησίας της εταιρείας ΤΑΣΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ & ΚΩΝ/ΝΙΑ Ο.Ε. επί της οδού Βας. Κων/νου 52 στην Ξάνθη. (θέμα εξ’ αναβολής)
ΘΕΜΑ 13ο: Λήψη απόφασης για τη προσωρινή Ανάκληση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος «Οβελιστήριο» ιδιοκτησίας Οσμάνογλου Οζάν του Νεζδέτ επί της οδού Βενιζέλου 41 στην Ξάνθη. (θέμα εξ’ αναβολής)
ΘΕΜΑ 14ο: Λήψη απόφασης για Ανάκληση της άδειας λειτουργίας του κατ/τος «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ» ιδιοκτησίας της εταιρείας ΒΓΕΣ Ε.Π.Ε. με εκπρόσωπο τον Τσολακάκη Γεώργιο του Ευαγγέλου επί της οδού Ορφέως 6 & Παλαιολόγου στην Ξάνθη. (θέμα εξ’ αναβολής)
ΘΕΜΑ 15ο: Λήψη απόφασης για Ανάκληση ή μη της άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ» ιδιοκτησίας της εταιρείας ΣΑΡΡΗΣ Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε. που βρίσκεται στην οδό Κονίτσης 28 στην Ξάνθη. (θέμα εξ’ αναβολής)
ΘΕΜΑ 16ο: Λήψη απόφασης για Ανάκληση ή μη των αδειών λειτουργίας των κατ/μάτων «ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ» ιδιοκτησίας της εταιρίας ΔΑΛΑΤΣΗ Β. & ΣΙΑ Ο.Ε. που βρίσκονται στην οδό Γ. Σταύρου 20 & 51 αντίστοιχα στην Ξάνθη.
ΘΕΜΑ 17ο: Ανάκληση ή μη της άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ» ιδιοκτησίας του ΠΛΑΚΟΣΑ ΣΩΤΗΡΙΟΥ που βρίσκεται στην οδό Ισιδώρου στην Ξάνθη.
ΘΕΜΑ 18ο: Ανάκληση ή μη της άδειας λειτουργίας καταστήματος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΠΑΡ» ιδιοκτησίας της εταιρίας ΦΥΝΤΑΝΗΣ Μ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Η. Ο.Ε., που βρίσκεται στην οδό Βας. Σοφίας 9 στην Ξάνθη.
ΘΕΜΑ 19ο: Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για απαγόρευση στάσης & στάθμευσης επί της οδού Φιλαδελφείας 2.
ΘΕΜΑ 20ο: Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για καθορισμό θέσης περιπτέρων.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ Δ.Σ.

live streaming`
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.