ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
Γραφείο Δημ. Σ/λίου και
Δημαρχιακής Επιτροπής
Ταχ. Δ/νση: Ορφέως & Αντίκα
Πληροφορίες: Γαλάνη Όλγα
Τηλέφωνο: 25410-24432

Ξάνθη 25-1-2010
Αριθ.πρωτ.3662


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


ΠΡΟΣ
Τα αξιότιμα μέλη της Δημαρχιακής Επιτροπής
κ.κ. 1) Αγκόρτσα Απόστολο 2) Καλογερή Κρίτωνα
3) Μούρκα Χρήστο 4) Πούλιο Χρίστο
5) Φωτιάδη Νικόλαο 6) Παπασταματίου Γεώργιος
Και τους εισηγητές των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης

Σας παρακαλούμε να προσέλθετε στις 29 Ιανουαρίου 2010 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00 σε τακτική συνεδρίαση της Δημαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης στο Δημαρχιακό κατάστημα Ξάνθης που βρίσκεται στην οδό Μαυρομιχάλη 6 και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν σχετικές αποφάσεις.

ΘΕΜΑ 1ο: Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικής σε Δημόσια κέντρα που προβλέπεται από τις Αστυνομικές Διατάξεις και χορηγούνται σύμφωνα με την Α5/3010/85 Υγειονομική διάταξη
ΘΕΜΑ 2ο: Προέλεγχος καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος.
ΘΕΜΑ 3ο: Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΒΙΖΥΗΝΟΥ & ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ» και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού.
ΘΕΜΑ 4ο: Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ» εργολαβία: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ Γ. ΚΟΝΔΥΛΗ» και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού.
ΘΕΜΑ 5ο: Κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ» εργολαβία: «ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΜΟΡΣΙΝΗΣ & ΧΡΥΣΑΣ και συγκρότηση Επιτροπής διαγωνισμού.
ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ» εργολαβία: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΛΙΑΣ ΧΡΥΣΑΣ».
ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ» εργολαβία: «»ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΕΥΜΟΙΡΟ».
ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΜΒΟΥ ΟΔΟΥ ΚΑΤΣΩΝΗ».
ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ & ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ» εργολαβία: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΘΟΡΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ»
ΘΕΜΑ 10ο: Συγκρότηση Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμών και αξιολόγησης προσφορών προμηθειών του Δήμου που εκτελούνται σύμφωνα με το Π.Δ. 28/80.
ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας του Αποστολίδη Ελευθέριου ΠΕ1 – Διοικητικού με βαθμό Γ’.
ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας των υπαλλήλων του Δήμου μας, Τζανόγλου Καλλιόπης & Βερβελίδου Άννας.
ΘΕΜΑ 13ο: Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την απόρριψη του αιτήματος της κ. Αναίτ Κιτικίδου για απαγόρευση στάσης & στάθμευσης για ΑΜΕΑ στην οδό Ανδριανουπόλεως 13.
ΘΕΜΑ 14ο: Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την μεταφορά του περιπτέρου του κ. Ντεντέ Αμπτουραχήμ από την οδό Ισιδώρου 4 στην οδό Δημοκρίτου 1.
ΘΕΜΑ 15ο: Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την απαγόρευση στάσης & στάθμευσης στην είσοδο του 1ου Γυμνασίου Ξάνθης, επί της οδού Μαραθώνος.


ΘΕΜΑ 16ο: Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την αποδοχή αιτήματος της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ΖΩΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ για (1) θέση παρκινγκ για ασθενοφόρο όχημα επί της οδού Βελισσαρίου 1 & Τρικούπη.
ΘΕΜΑ 17ο: Έγκριση εντάλματος προπληρωμής στο όνομα του υπαλλήλου του Δήμου Ξάνθης Πεχλιβάνη Γεωργίου.
ΘΕΜΑ 18ο: Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για την άσκηση έφεσης κατά της υπ΄αρίθμ. 327/2009 απόφασης του Ειρηνοδικείου Ξάνθης
ΘΕΜΑ 19ο: Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για την άσκηση έφεσης κατά της υπ΄αρίθμ. 316/2009 απόφασης του Ειρηνοδικείου Ξάνθης


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ Δ.Σ.

live streaming`
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.