ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Σας γνωρίζουμε ότι από 20 – 1 – 10 κατ΄ εφαρμογή των σχετικών αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, ισχύουν οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που περιλαμβάνουν:

1. την προτεραιότητα της οδού Γκίφχορν έναντι της προέκτασης της οδού Βλαχοπούλου,

2. την προτεραιότητα της οδού ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ έναντι της οδού ΠΕΣΟΝΤΩΝ και της οδού Κ. ΜΠΕΝΗ (πρώην ΗΡΩΩΝ).

3. την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων στη οδό Κ. ΜΠΕΝΗ (πρώην ΗΡΩΩΝ) από την διασταύρωσή της με την προέκταση της οδού Βλαχοπούλου έως τη διασταύρωσή της με την οδό 40 ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ.

4. την μονοδρόμησή του τμήματος της οδού ΖΑΛΟΓΓΟΥ από την οδό ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ έως την οδό ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ με κατεύθυνση προς την οδό ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ.

5. την αντιστροφή της μονοδρόμησης της οδού ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε΄ η οποία πλέον θα κατευθύνεται από την οδό ΗΛΙΟΥΠΟΛΕΩΣ προς την οδό ΜΙΛΤΙΑΔΟΥ.

6. την αντιστροφή της πορείας του τμήματος της οδού ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ από την οδό ΤΖΑΒΕΛΑ μέχρι την οδό ΔΡΑΜΑΣ με κατεύθυνση προς την οδό ΔΡΑΜΑΣ


Εφιστούμε την προσοχή και παρακαλούμε του οδηγούς να συμμορφώνονται με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 
ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ
ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
FREE WIFI
LIVE STREAMING
WIFI4EU
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.