ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

Γραφείο: Δημοσίων – Διεθνών

Σχέσεων & Τύπου

Υπεύθυνη: Θεοδοσία Ιακωβίδου

Τηλ. & Φαξ.: 25410 73707                                                  Ξάνθη 25 Ιουνίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επέστρεψε η αποστολή του Δήμου Ξάνθης από τον αδελφοποιημένο με την Ξάνθη Δήμο του Γκίφχορν Γερμανίας, όπου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ξάνθης Μιχαήλ Στυλιανίδη συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 25 χρόνια αδελφοποίησης.

Οι Δήμοι Ξάνθης και Γκίφχορν, δια των Δημάρχων τους, ανανέωσαν τη δέσμευση, την καλή πίστη και τη βούληση να προχωρήσουν μαζί και στο μέλλον, ενώ παράλληλα, η αποστολή, συμμετείχε και στις ετήσιες εκδηλώσεις του αδελφοποιημένου Δήμου.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης, εξέφρασε την βεβαιότητα ότι η αδελφοποίηση έχει μεγάλες προοπτικές εξέλιξης, για περαιτέρω συνεργασία, στα πλαίσια του πρωτοκόλλου αδελφοποίησης και στους τομείς που μνημονεύονται σε αυτό.

Επίσης τόνισε ότι θα πρέπει να εντατικοποιηθούν, να ενδυναμωθούν και να συνεχιστούν προγράμματα που αφορούν τη νέα γενιά, όπως, ανταλλαγή και φιλοξενία παιδιών- μαθητών, διότι η νέα γενιά είναι αυτή που εγγυάται το μέλλον της Ευρώπης.

Ο κος. Στυλιανίδης ανέφερε την πίστη του, σε μια ισχυρή και ενιαία Ευρώπη, στην Ευρώπη της ευημερίας, της ασφάλειας, της Αλληλεγγύης, στην Ευρώπη των περιφερειών και των πολιτών όπου η Τοπική Αυτοδιοίκηση διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους εργάσθηκαν για την ευόδωση των κοινών προσπαθειών των δύο Δήμων, όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος η αποστολή είχε συνάντηση με μέλη του προεδρείου της Ελληνικής Κοινότητας Γκίφχορν, η οποία αριθμεί περίπου 800 μέλη.


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ
ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
FREE WIFI
WIFI4EU
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.