ΕΡΕΥΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ


Αγαπητέ/η  συμπολίτη,

Ο Δήμος Ξάνθης στοχεύοντας στην αποδοτικότερη λειτουργία των υπηρεσιών του, αλλά και σε μια διοίκηση ποιοτική και αξιόπιστη με τη συμμετοχή των πολιτών, διαμόρφωσε  και διανέμει σε συνεργασία με το Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας του ΤΕΙ Καβάλας το παρόν ερωτηματολόγιο.
Η έρευνα αυτή σκοπό έχει να καταδείξει   το βαθμό ικανοποίησης των πολιτών σε τομείς που αφορούν την εξυπηρέτηση και πληροφόρηση όσων συναλλάσσονται με το Δήμο , το βαθμό συμμετοχής τους στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, το βαθμό που ο Δήμος επηρεάζει θετικά   το  φυσικό, κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον μέσα στο οποίο λειτουργεί.

  • Σας καλούμε λοιπόν να διαβάσετε με προσοχή και να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο που κρατάτε στα χέρια σας.
  • Είναι σίγουρο ότι έχουμε ανάγκη τη γνώμη σας
  • Οι απόψεις σας θα δείξουν τα σημεία όπου η λειτουργία του Δήμου είναι ικανοποιητική, συγχρόνως θα αναδείξουν τομείς που χρήζουν βελτίωσης.
  • Δέκα λεπτά από το χρόνο σας θα είναι αρκετά ώστε να μας δώσουν τη δυνατότητα να υπηρετήσουμε  κατά το δυνατόν αποτελεσματικότερα την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τελικά τον πολίτη.

Το ερωτηματολόγιο μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ (μορφή .ZIP) και να το αποστείλετε συμπληρωμένο στην ηλεκτρονική διεύθυνση , ή να το παραδώσετε στο Δημαρχείο Ξάνθης στην κυρία Ζαμπέλ Κιουμουρτζιάν.

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία


O Δήμαρχος Ξάνθης

ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ
ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
FREE WIFI
WIFI4EU
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.