Δελτίο Τύπου 28-01-2009

Ο Δήμος Τρικάλων, ο Δήμος Ξάνθης και το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών (ΕΠΙΣΕΥ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου σας προσκαλούν στη Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του έργου Digital Cities (DC) που θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα την Πέμπτη 29 / 01/ 09 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτίριο του Δημαρχείου* στις 11:00 π.μ. Το έργο Digital Cities έχει εγκριθεί και υλοποιείται στα πλαίσια του Προγράμματος Διαπεριφερειακής Συνεργασίας Interreg IVC 2007-2013 (με συνολικό προϋπολογισμό 1.810.000,00 ευρώ). Οι φορείς υλοποίησης του έργου είναι επτά ευρωπαϊκοί δήμοι (Τρικκαίων, Almere Ολλανδίας, Ξάνθης, Manchester Ηνωμένου Βασιλείου, Παραλιμνίου Κύπρου, Jasenik Τσεχίας, Skalica Σλοβακίας), δυο πανεπιστημιακά ιδρύματα (το ΕΠΙΣΕΥ και το Πανεπιστήμιο του Brasov της Ρουμανίας ) όπως και ένας κυβερνητικός φορέας της Μάλτας. Στη Συνέντευξη Τύπου θα συζητηθούν θέματα όπως η κατανομή αρμοδιοτήτων μεταξύ των εταίρων, οι στόχοι και οι δράσεις του έργου που θα υλοποιηθούν στο άμεσο χρονικό διάστημα, η συνάντηση όλων των εταίρων του DC στο Broadband Cities 2008 κ.α. συναφή ζητήματα.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Κος Ταμήλος, ως Δήμαρχος του επικεφαλής εταίρου του προγράμματος, θα απευθύνει χαιρετισμό και θα μιλήσουν οι εκπρόσωποι τριών ελληνικών εταίρων, οι κύριοι: Οδυσσέας Ράπτης (Διευθύνων Σύμβουλος της e-trikala Α.Ε.), Ελευθέριος Αποστολίδης (εκπρόσωπος δήμου Ξάνθης), Γιάννης Καρασεϊτανίδης (εκπρόσωπος ΕΠΙΣΕΥ, Αθήνα).

Η συνέντευξη τύπου θα μεταδοθεί ζωντανά στο internet, μέσω της ιστοσελίδας

www.trikalacity.gr

Θα είναι χαρά μας να παραβρεθείτε.

Τμήμα επικοινωνίας

e-trikala


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 
ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ
ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
FREE WIFI
LIVE STREAMING
WIFI4EU
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.