ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ                                                                    

Ξάνθη, 2 Αυγούστου 2012

 

                                                                                                 Προς ΜΜΕ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης ενημερώνει ότι έχουν τοποθετηθεί οι απαραίτητες πινακίδες σήμανσης και από 7- 8 – 2012 θα προχωρήσει στην εφαρμογή της 440/2011 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου σύμφωνα με την οποία, απαγορεύεται η  κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων στην οδό Φίλιππου Αμοιρίδη και σε τμήμα της οδού Ορφέως.

 Συγκεκριμένα:

 α) Απαγορεύεται η κυκλοφορία και στάθμευση των οχημάτων στις οδούς Μαυρομιχάλη, Σγουρού καθώς και στις παρόδους των παραπάνω δρόμων ούτως ώστε να μην μπορούν τα αυτοκίνητα μέσω αυτών των οδών να έχουν πρόσβαση στους παραπάνω δρόμους.

β) Η απαγόρευση δεν ισχύει για τα οχήματα έκτακτης ανάγκης (Νοσοκομειακά, Αστυνομίας, Πυροσβεστικής και για τα οχήματα Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας, των απορριμματοφόρων, των Νεκροφόρων και των ΤΑΧΙ.

γ)    Επίσης επιτρέπεται από 7:00 έως 10:00 το πρωί και 15:00 έως 18:00 το απόγευμα η κυκλοφορία των οχημάτων τροφοδοσίας και διανομής εμπορευμάτων των κατοικιών ή καταστημάτων, της περιοχής.

δ)    Επίσης επιτρέπεται από 7:00 έως 19:00 η κυκλοφορία των μηχανημάτων και οχημάτων έργων, (μπετονιέρες, εκσκαφείς, αυτοκίνητα αποκομιδής προϊόντων εκσκαφών ή κατεδαφίσεων) κατόπιν ειδικής αδείας από την Δημοτική Αστυνομία.

ε)    Εξαιρούνται της απαγόρευσης κυκλοφορίας τα οχήματα των κατοίκων, των οδών Φίλιππου Αμοιρίδη, του τμήματος της οδού Ορφέως από την Μαυρομιχάλη έως την Πινδάρου, της παρόδου Ορφέως απέναντι από τα «ΟΛΥΜΠΙΑ», καθώς και των κατοίκων των οδών Μαυρομιχάλη, Σγουρού και της παρόδου της. (αυτό θα γίνεται με την χορήγηση κάρτας στους κατοίκους των παραπάνω οδών).

Η κατεύθυνση κίνησης των οχημάτων στις οδούς  Φίλιππου Αμοιρίδη και Ορφέως θα είναι προς την οδό Πινδάρου.

στ)  Η οδός Μαυρομιχάλη μονοδρομείται με κατεύθυνση προς την Β. Σοφίας και μόνο το κάτω της τμήμα – από την οδό Μαλετσίδου έως την οδό Β. Σοφίας  θα είναι  διπλής κατεύθυνσης για να υπάρχει πρόσβαση προς το αδιέξοδο της οδού Μαλετσίδου.

ζ)    Αντιστρέφεται η κατεύθυνση κίνησης της οδού Πινδάρου (προς την οδό Αντίκα) ούτως ώστε μέσω της οδού Αντίκα να υπάρχει πρόσβαση των οχημάτων στην Πλατεία Μητρόπολης, καθώς επίσης και το τμήμα της μέχρι την Β. Σοφίας μονοδρομείται με κατεύθυνση προς την Β. Σοφίας.

η)    Αντιστρέφεται η κίνηση της οδού Σηλυβρίας για να διευκολυνθεί η κίνηση των οχημάτων των κατοίκων προς την πλατεία Καβακίου.

θ)    Η οδός Σγουρού είναι διπλής κυκλοφορίας.

 

       Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας να επιδείξουν την δέουσα προσοχή.


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
5
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
19
20
22
23
25
26
28
30
31
 
ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ
ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
FREE WIFI
LIVE STREAMING
WIFI4EU
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.