Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη του Πρέσβης της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Αθήνα, κ. Κερίμ Ουράς.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη, πραγματοποίησε σήμερα, ο νέος Πρέσβης της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Αθήνα, κ. Κερίμ Ουράς, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, καθώς ο Δήμαρχος Ξάνθης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Πρέσβη για την ιστορία της Ξάνθης, για τα ιστορικά κτήρια και τις φυσικές ομορφιές της περιοχής. Αναφέρθηκε στις αδελφοποιημένες πόλεις της Τουρκίας με τον Δήμο Ξάνθης, απαντώντας σε ερώτηση του κ. Κερίμ Ουράς, και στην καλή ποδοσφαιρική ομάδα που έχει η Μπεσίκτας. Ο πρέσβης σημείωσε ότι η συγκεκριμένη πόλη είναι τόπος καταγωγής του πατέρα του.

Η συνεργασία που ήδη υπάρχει και που μπορεί στο μέλλον να διευρυνθεί ακόμη περισσότερο σε θέματα τουρισμού, πολιτισμού και επικοινωνίας, απασχόλησε τους δύο άντρες σε αυτή την εθιμοτυπική συνάντηση και είναι βέβαιο οτι θα υπάρξουν επόμενα βήματα στις κατευθύνσεις αυτές.

Με την έναρξη της συνάντησης ανταλλάχθηκαν δώρα και ο Μιχάλης Στυλιανίδης χάρισε στον Πρέσβη την Όμορφη έκδοση του Δήμου Ξάνθης, ¨Η Πόλη με τα χίλια χρώματα".

 0001

0002


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ
ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
FREE WIFI
WIFI4EU
Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.