Ο Δήμος Ξάνθης ανακοινώνει την διαδικτυακή ημερίδα που διοργανώνουν η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (Ελληνική Αστυνομία), η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» και το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης, με θέμα: «Κίνδυνοι και Ασφάλεια στο Διαδίκτυο»

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο εκτέλεσης αποφάσεων της φυσικής ηγεσίας του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, υλοποιεί προγράμματα ενημερωτικών δράσεων, με στόχο την ενημέρωση μαθητών, γονέων και άλλων ενδιαφερόμενων ιδιωτικών και επαγγελματικών φορέων, για τα εγκλήματα που διαπράττονται στον κυβερνοχώρο, τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την μη ορθή χρήση του και συνακόλουθα την ανάδειξη και παρουσίαση των κανόνων ασφαλούς χρήσης του διαδικτύου κατά την πλοήγησή τους σε αυτό.

Οι δράσεις αυτές έχουν τύχει ευρύτατης αποδοχής από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και η συμμετοχή και το ενδιαφέρον των πολιτών είναι ιδιαίτερα αυξημένο.

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής: Tρίτη, 15 Ιουνίου 2021 & ώρες 10.00-14.00

Οι ενημερώσεις πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας.

Δωρεάν συμμετοχή για όλους.

Τρόπος παρακολούθησης:

Δυνατότητα συμμετοχής καταρτιζομένων από όλη την Ελλάδα, μέσω σύγχρονης τηλεκατάρτισης (e-learning)

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης.

Δηλώσεις συμμετοχής στο https://seminariadimosioukaiota.com/event-pro/kindynoi_kai_asfaleia_sto_diadiktio/Πληροφορίες & Δηλώσεις Συμμετοχής:
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
Δωδεκανήσου 23 (Πρώην ΕΕΤΑΑ), 4ος όροφος, Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2311242874, 2311242875
E-mail:

Fax: 2310500473

Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.