Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους του "Χαμόγελο του Παιδιού"

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ξάνθη, 24 Νοεμβρίου 2014


Προς ΜΜΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο Δημαρχείο υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος τους υπευθύνους του Οργανισμού ¨το Χαμόγελο του Παιδιού¨, σήμερα Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014.

Ο κ. Δημαρχόπουλος αφού καλωσόρισε τους υπευθύνους του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τόνισε την μεγάλη προσφορά και την προσπάθεια που καταβάλλουν έτσι ώστε να διασφαλιστούν καλύτερες συνθήκες ζωής σε χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη από φροντίδα και στήριξή, που έχουν ανάγκη από την Προστασία, την Υγεία και την καλή Διαβίωση, κάνοντας το αυτονόητο για αυτά τα παιδιά, τα παιδιά μας!
Φυσικά και Δήμος μας, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε τέτοια θέματα δεν θα μπορούσε παρά να αγκαλιάσει την προσπάθεια του εν λόγω Οργανισμού και να δηλώσει την αμέριστη συμπαράσταση του, η οποία, όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, είναι δεδομένη. 
Συνεχίζοντας ο κ. Δημαρχόπουλος ανέφερε ότι: Χρωστάμε σε αυτά τα παιδιά, που η ζωή δεν τα χαμογέλασε και τα στέρησε κάτι πολύ πολύτιμο, όμως υπάρχει αυτή η όαση αγάπης, αυτή η ζεστή αγκαλιά, το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι, η Κινητή Μονάδα Στήριξης και Ενημέρωσης του εθελοντικού οργανισμού το ¨Χαμόγελο του Παιδιού¨, ξεκινάει τις επισκέψεις της στην βόρεια Ελλάδα, με πρώτο σταθμό την πόλη της Ξάνθης.
Η Μονάδα Στήριξης θα βρίσκεται, με την υποστήριξη του Δήμου Ξάνθης, στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, από την Τετάρτη 26 έως και την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014.


Χρησιμοποιούμε cookies
Τα Cookies μάς διευκολύνουν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Με τη χρήση του ιστότοπου, αποδέχεστε και την χρήση τους.