Ο Δήμαρχος στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης

 sxol2

Την Τρίτη 8 Μαρτίου 2016, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος επισκέφθηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Θωμά Ηλιάδη και την πρόεδρο της σχολικής επιτροπής της Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξάνθης κ. Δώρα Γιαννώτα, για να συγχαρεί τους μαθητές που διακρίθηκαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό «Λέμε ΟΧΙ στο σχολικό εκφοβισμό» (www.youtube.com/watch?v=xSJBi9mfieA).

Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος συνολικά 1.689 μαθητές Ε’ και ΣΤ’ τάξης Δημοτικού και όλων των τάξεων του Γυμνασίου, από 203 σχολεία σε 112 πόλεις από ολόκληρη την Ελλάδα. Το 2ο Δημοτικό Σχολείο της Ξάνθης κατέλαβε την 4η θέση με το βίντεο «Μαύρο Θέατρο -λέμε ΟΧΙ στο Bullying» της ομάδας “The Boys’’.

Οι μαθητές, τους ενημέρωσαν επίσης για την πρωτοβουλία τους,  τη σύσταση εθελοντικής ομάδας, την «Οδός Ονείρων» η οποία έχει ως στόχο την βοήθεια προς τους πολίτες, αλλά και θέματα που αφορούν τον περιβάλλοντα χώρο.

Ο κ. Δημαρχόπουλος συγχάρηκε τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τον σύλλογο γονέων για το σύνολο των δράσεων που αναπτύσσει το σχολείο και ενθάρρυνε για την ενεργή συμμετοχή τους.

sxol1